lørdag 20. november 2010

Scampi med kokosmelk.

Siden mannen i huset ikkje er heime,
kan eg kose meg med scampi, noe han syns er forferdelig.
Han syns forresten alt som kommer fra havet forferdelig, så når han ikkje er heime må eg
nytta sjangsen:-).




1 pk. rå scampi
1 chilli
30gr. ingefær
3 fedd hvitløk
2 ss soyasaus
2 kaffir limeblad
1/2 sitrongress
1/2 boks kokosmelk
frisk koriander
knuste cachewnøtter

Skrell scampien og lag ett snitt i ryggen for å ta ut den svarte "strengen".
Scampien stekes i pannen, tilsett chilli, hvitløk, ingefær, limeblad og sitrongress.
Tilsett til slutt soyasaus og kokosmelk.

knuste cachewnøtter og koriander has i rett før servering.

Kan serveres med ris eller nudler og nanbrød.
Bon appetit.

Ha en fin lørdag.

Hilde







1 kommentar:

  1. nam nam,,, såg knall godt ud :-) Godt min mann liga sånt... takk for et godt tips :-)

    SvarSlett