113 gr. Smør ( rumtemperert)
3 store eggehviter
2,5 dl melk
250 gr mel
1 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
1/2 ts salt
190gr. sukker
40 dotskjeks
1. Ta halvparten av dotskjeksen fra hverandre, legg dem i muffinsformene med kremsiden opp,
toppen av kjeksen spares til kremen.
2. Pisk smøret luftig.
3. Tilsett melk, vaniljesukker miks godt sammen.
4. Bland i mel, bakepulver, salt og sukker, miks 2 minutt.
5. Tilsett eggehviter, miks godt på høy hastighet.
6. Del resten av dotskjeksen i biter, bland i litt mel ( da detter ikkje kjeksen i bunnen), bland i røren.
7. Fyll formene 3/4 fulle.
8. Stek på 180 grader i ca. 15-20 min.
Krem:
600 gr. philadelphiaost
113 gr. smør
2 ts. vaniljesukker
ca. 450 gr. melis
Knust dotskjeks uten krem.
1. pisk philadelphiaost og smør mykt og luftig.
2. Tilsett vaniljesukker, melis og tilslutt knust dotskjeks.
Håper disse faller i smak, det gjør de hvertfall hjemme hos oss.
Hilde
Åh harregud for et syyyn....suggle suggle
SvarSlettlaga desse i helgå og dei var farlig GODE :) Det vart jo ganske mange så det er vanskeleg å halda fingrane vekke!!!! nam nam
SvarSlett