fredag 12. november 2010

Pølsehorn

Disse pølsehorna liker ungene her i huset veldig godt,
så når eldstegutt og nabogutten kom heim fra skulen ble de glade:-).

Deigen er veldig god til pizzasnurrer også:-)

Pølsehorn:

150gr. smør
6 dl melk    
100gr gjær (2pk tørrgjær)
1 ts salt      
1 dl sukker
2 egg         
1 ts hornsalt
ca. 1kg hvetemel



1. Smelt smør, ha i melk og varm til 37grader.
2. smuldre gjæren i deigbollen, rør den ut med melken.
3. Bland i sukker, egg, hornsalt og salt.
4. Ha i mel, elt deigen smidig og fin, pass på å ikkje ha i alt melet på en
gang, ikkje sikkert at en trenger alt.
5. Dekk til deigen og la den heve i 30 minutt.

6. Del deigen i 3 og kjelv ut en stor runding, legg på 8 pølser, litt ost, og ketchup.
Del opp med pizzaruller og rull sammen til horn.
7. Etterhev i 30 minutt, pensle horna med melk.

8. stek på 180 grader i ca. 12-15min.

Håper disse smaker:-)
Ha en fin fin fredag.

Hilde

2 kommentarer:

  1. Dridbra bilde bag bloggnavnet;-)

    SvarSlett
  2. Tenkte å lage disse til kvelds.. men skal pølsene være hele? slik at pølseendene stikker ut på hver side, eller skal de være innbakt? slik som når man har pizzafyll i horn?

    Bildet hadde forsvunnet :( Håper du ser kommentaren min og at du har tid til å svare meg før de skal bakes ut ;) hehe

    Klemmer

    SvarSlett