Disse pølsehorna liker ungene her i huset veldig godt,
så når eldstegutt og nabogutten kom heim fra skulen ble de glade:-).
Deigen er veldig god til pizzasnurrer også:-)
Pølsehorn:
150gr. smør
6 dl melk
100gr gjær (2pk tørrgjær)
1 ts salt
1 dl sukker
2 egg
1 ts hornsalt
ca. 1kg hvetemel
2. smuldre gjæren i deigbollen, rør den ut med melken.
3. Bland i sukker, egg, hornsalt og salt.
4. Ha i mel, elt deigen smidig og fin, pass på å ikkje ha i alt melet på en
gang, ikkje sikkert at en trenger alt.
5. Dekk til deigen og la den heve i 30 minutt.
6. Del deigen i 3 og kjelv ut en stor runding, legg på 8 pølser, litt ost, og ketchup.
Del opp med pizzaruller og rull sammen til horn.
7. Etterhev i 30 minutt, pensle horna med melk.
8. stek på 180 grader i ca. 12-15min.
Håper disse smaker:-)
Ha en fin fin fredag.
Hilde
Dridbra bilde bag bloggnavnet;-)
SvarSlettTenkte å lage disse til kvelds.. men skal pølsene være hele? slik at pølseendene stikker ut på hver side, eller skal de være innbakt? slik som når man har pizzafyll i horn?
SvarSlettBildet hadde forsvunnet :( Håper du ser kommentaren min og at du har tid til å svare meg før de skal bakes ut ;) hehe
Klemmer