Denne pastaretten er lett og lage
og smaker kjempegott.
Jeg syns alle retter som kan serveres
i ildfast form er veldig greit, slipper all oppvasken etterpå:-).
Har en det travelt en dag, kan denne pastaretten fint lages dagen før
og settes i kjøleskapet, så er det bare å
sette den i ovnen på 200grader i 30min så er middagen klar:-).
Dette trenger du:
1pk kjøttdeig
1 løk
3 fedd hvitløk
1 glass tomatpuree
1 boks hakkede tomater
1 ss provencekrydder
1 ss paprikapulver
salt/ pepper
-Stek kjøttdeigen, ha i finhakket løk og hvitløk,
la dette steke litt.
-tilsett tomatpuree, hakkede tomater og krydder.
- eventuelt litt vann om det blir litt tykt.
- ha dette i en ilfast form.
Kok 300gram pasta penne.
(eller skruer, makaroni)
Mornaysaus:
50gr smør
50gr mel
5dl melk
1/2 dl fløte eller melk
2 egg
100gr ost etter eget ønske.
salt/ pepper
-Smelt smøret, ha i melet, spe med melken,
la sausen småputre litt slik at melsmaken forsvinner.
- tilsett ost.
-tilsett egg og fløte som er blandet sammen,
smak til med salt og pepper.
- ha i pastaen til slutt.
- ha dette oppå kjøttdeigen.
-Ha til slutt reven ost på toppen.
Bon Appetit
Ha en fin lørdag,
her venter husvasken:-)
Klem Hilde
Namm...dette ser godt ut! Enig i at mat i ildfaste former er supert, mindre oppvask:)
SvarSlettSkal prøve denne også som så mye annet lekkerier du har her inne:)
Ha en kos lørdag!
Klem
mmmm, ser nydelig ut!!
SvarSlettDette frister!!:)
SvarSlettgreit med slike formretter.
SvarSlettså godt ut!
Mmm det så veldig veldig godt ut!
SvarSlettKoselig at du fant veien inn på min blogg, er alltid moro å oppdage nye i blogglandia:)
klem Jennifer (bittelille huset)