Noe godt på en lørdags ettermiddag?.
Pølsehorn er en favoritt her i huset,
kan jeg friste?
Du trenger:
75 gr smør
3 dl melk
50 gr gjær
1/2 ts salt
1/2 dl sukker
1 egg
1/2 ts hornsalt
ca. 500 gr hvetemel.
- Smelt smøret, ha i melken, varm opp til 37 grader,
hell dette over i en bolle og tilsett gjæren.
- Ha i salt, sukker, hornsalt og egg, rør godt.
- Ha i mel til slutt, elt deigen smidig og fin.
- Hev deigen i 30 min.
- Del deigen i to og kjevl ut til to rundinger (pizza),
del pølsene i to og legg dem rundt langs kanten,
bruk et pizzahjul til å skjære opp trekanter,
rull sammen alle til horn.
- Legg dem på et stekebrett og etterhev i 30 min.
- Pensle dem med egg og stek dem på 200 grader (varmluft) i
8-10 min.
- Avkjøl litt på en rist.
Tips: hvis du tilsetter 1/2 dl sukker og 1 1/2 ts kardemomme
får du en kanongod bolledeig.
Bon Appetit
Klem.
slike pleida mamma alltid lage før... deilige.... :)
SvarSlettHa en fin fin lørdag :)
Her er alle 3 barna syke... wop wop... kanksje sånne hørn hadde satt igang matlysten... :)
Klems Diana.
Mmmm, det så godt ut!!
SvarSlettOg så kjekt og ha i fryseren:)
MÅ testes:)
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
SvarSlettSpot on with this write-up, I truly think this website needs much more consideration. I’ll probably be again to read much more, thanks for that info.
SvarSlettEducative.io
Information
Click Here
Visit Web
görüntülü show
SvarSlettücretlishow
SJCA1X