Denne salaten er fin å servere som lunch med godt brød
og en god urtedressing.
Eller som en rett til julekoldtbordet eller tapasbord:-).
350gr kyllingbryst (3-4stk.)
Marinade: 1 rød chilli
15 gr fersk ingefær
2 fedd hvitløk
3ss peanøttsmør
6 ss hakket frisk koriander
3 ts sukker
3ss hvitvinseddik
1 dl soyasaus
Alt dette kjøres sammen i en blender,
og hell over kyllingbitene og stek i en panne eller på brett i stekeovnen.
Salaten: 100gr bønnespirer
1/2 kinakål
2 gulerøtter
1 paprika
1 rød chilli
50gr sukkererter
1/2 rødløk
hakket koriander
Dressing: 1 dl soyasaus
1/2 dl olivenolje
1ss hvitvinseddik
1ts sukker
Grønnsakene kuttes i fine strimler.
Dressingen blandes sammen og helles over salaten, alt blandes godt.
Legg salaten opp på et stort fat, ha den ferdig stekte kylllingen på toppen.
Bon appetit:-)
Nå er det ut å levere gaver:-)
Ha en fin onsdag.
Hilde
Nå ble jeg sulten asså, den skal definitivt lages her i romjulen. God jul til deg, og takk for all inspirasjon du deler med deg på bloggen din, ser frem til nye blogginnlegg til nyåret. Klem fra Wilhelmine
SvarSlettFor en fin lampe under her!!Du imponerer stadig.God jul!!
SvarSlett