torsdag 25. oktober 2012

Madeleine..

Kaker.
 
 
Perfekt som kake til kaffe
 eller
 sammen med is.

 
Nystekte.
 
 
Dette trenger du:
 
- Madeleineform.
 
 3 egg
130 gr. sukker
 1 ts vaniljeesens
 120 gr. smør
1/2 ts bakepulver
130 gr. hvetemel.
 
- Pisk egg og sukker til eggedosis.
- Smelt smøret og bland i.
- vend inn hvetemel, bakepulver og vaniljeesens.
- Ha røren i en sprøytepose.
- Sprøyt røren i madeleineformen og stek kakene
på 180 grader i ca 8 min.
- Strø på litt melis før servering.
 
- Denne røren kan stå i kjøleskapet i
3-4 dager så du trenger ikke steke alle på en gang.
 
Bon Appetit.
 
Klem.
 
 


3 kommentarer:

  1. Så søte små kaker!
    Elsker headeren din! Minner meg sånn om Dannmarksferier!:)
    Jeg har en giveaway på happylights:)
    Ta en tur innom bloggen min så får du se:)
    Ha en fin dag videre skjønne deg:)
    Klem fra Janne

    SvarSlett
  2. Perfekt i dag som Prinsesse Madeleine feirer sin forlovelse ♥
    De så veldig gode ut:)

    SvarSlett
  3. Takk for tips- smakte det i snøstorm på jule messe i københavn i fjor og det var så deilig.
    Nå kan jeg jo lage selv takket være deg.
    Nyyyyyyydelige bilder.
    Goe kveld til deg.
    Mvh Karianne

    SvarSlett