med jordbær
Dette trenger:
5 dl fløte
5 dl melk
6 plater gelantin
1 vaniljestang
200 gr 70% sjokolade
- Legg gelantinplatene i bløt i kaldt vann.
- Kok opp fløte, melk, sukker og vaniljestang.
- Ha i sjokoladen, rør rundt til alt har smeltet.
- Ha i gelantinen.
- La dette avkjøles litt, hell pannacottaen i porsjonsglass/skåler
og sett til avkjøling i kjøleskapet.
- Server med jordbær og
fløte eller vaniljeis.
Bon Appetit
fin fin kveld til dere
Klem
Hilde
Yummi, ble sugen på noe godt nå!! :) denne skal iallefall prøves ut, så kjempegodt ut. Håpe alt står bra til :)
SvarSlettNå fikk jeg vann i munnen, denne skal prøves ut. Takk for at du deler med oss:-) Hva gjør jeg nå, søthungeren kom over meg for fullt, ingen sjokolade i hus,...is...yes jeg har is.
SvarSlettNå skal eg ut i frysen med en gang, tjohei.
Klem
Nam dette så fantastisk godt ut
SvarSlettSkal jammen prøve det ei gang
Så mange fine innlegg hos deg alltid, jeg følger med og koser meg inne på bloggen din, selv om jeg ikke alltid er så flink til å legge igjen kommentar. Den grønne stolen ble jo bare knallfin;) Ha en god sommer videre, klemmer fra Wilhelmine
SvarSlettDeilig sjokoladepannacotta:) takk for oppskrift og nydelige bilder:)
SvarSlettOnsdagsklem fra Trine:)
Mmmm, så deilig ut, vann i munnen.
SvarSlettNam!
SvarSlettNå fikk jeg så lyst på noe godt! Skal absolutt prøve ut denne en kveld :)
Klem
Ojojoj jeg hadde noe lignende i dag hos noen venner.Funker så bra med sjoko og jordbær!
SvarSlettFine bilder og!
Åja - det er så godt!!!
SvarSlettJeg har laget med melkesjokolade.. mmmm
Ingen tvil om at du er favoritt kokken!
SvarSlettOg det er ingen tvil om kva eg skal servere gjestane til helga;)
Takk for du delar ♥
KLem frå Astrid
dette såg godt ut, men når eg byrja å lage no så ser eg at det ikkje står kor mykje sukker det skal ver oppi...?? ca 150 gr kanskje?? Eg prøvar på 150 gr så satser eg på at det vert heilt TOPP :)
SvarSlettanne karin