tirsdag 5. juli 2011

Sjokoladepannacotta

med jordbær




Dette trenger:

5 dl fløte
5 dl melk
6 plater gelantin
1 vaniljestang
200 gr 70% sjokolade

- Legg gelantinplatene i bløt i kaldt vann.
- Kok opp fløte, melk, sukker og vaniljestang.
- Ha i sjokoladen, rør rundt til alt har smeltet.
- Ha i gelantinen.
- La dette avkjøles litt, hell pannacottaen i porsjonsglass/skåler
og sett til avkjøling i kjøleskapet.
- Server med jordbær og
fløte eller vaniljeis.

Bon Appetit

fin fin kveld til dere
Klem
Hilde




11 kommentarer:

  1. Yummi, ble sugen på noe godt nå!! :) denne skal iallefall prøves ut, så kjempegodt ut. Håpe alt står bra til :)

    SvarSlett
  2. Nå fikk jeg vann i munnen, denne skal prøves ut. Takk for at du deler med oss:-) Hva gjør jeg nå, søthungeren kom over meg for fullt, ingen sjokolade i hus,...is...yes jeg har is.
    Nå skal eg ut i frysen med en gang, tjohei.
    Klem

    SvarSlett
  3. Nam dette så fantastisk godt ut
    Skal jammen prøve det ei gang

    SvarSlett
  4. Så mange fine innlegg hos deg alltid, jeg følger med og koser meg inne på bloggen din, selv om jeg ikke alltid er så flink til å legge igjen kommentar. Den grønne stolen ble jo bare knallfin;) Ha en god sommer videre, klemmer fra Wilhelmine

    SvarSlett
  5. Deilig sjokoladepannacotta:) takk for oppskrift og nydelige bilder:)

    Onsdagsklem fra Trine:)

    SvarSlett
  6. Nam!
    Nå fikk jeg så lyst på noe godt! Skal absolutt prøve ut denne en kveld :)
    Klem

    SvarSlett
  7. Ojojoj jeg hadde noe lignende i dag hos noen venner.Funker så bra med sjoko og jordbær!
    Fine bilder og!

    SvarSlett
  8. Åja - det er så godt!!!
    Jeg har laget med melkesjokolade.. mmmm

    SvarSlett
  9. Ingen tvil om at du er favoritt kokken!
    Og det er ingen tvil om kva eg skal servere gjestane til helga;)

    Takk for du delar ♥

    KLem frå Astrid

    SvarSlett
  10. dette såg godt ut, men når eg byrja å lage no så ser eg at det ikkje står kor mykje sukker det skal ver oppi...?? ca 150 gr kanskje?? Eg prøvar på 150 gr så satser eg på at det vert heilt TOPP :)
    anne karin

    SvarSlett