Nå er det sesong for bringebær,
de søte fine røde bærene:).
de søte fine røde bærene:).
De er kanallgode å spise alene uten noe, men ekstra gode med vaniljesaus
eller som bringebærfromage:).
Her kommer oppskriften på fromagen:
5dl fløte
5 egg
100gr sukker
6pl. gelantin
Bringebærpure:
200gr. bringebær
100gr sukker
1dl vann
- Lag pureen først: kok opp vann og sukker, ha dette over bærene,
kjør dem med stavmikser og sil pureen.
- Legg gelantin i bløt i kaldt vann.
- Pisk kremen og sett den kjølig.
- Pisk egg og sukker til eggedosis.
- Smelt gelantinplatene med litt av pureen.
- Ha gelantinen først i eggedosisen, så pureen og til slutt kremen.
- Ha fromagen i en stor skål eller porsjonsglass, sett kjølig.
Bon Apetitt
I natt tar vi turen til danmark:),
ønsker alle en fin helg
Klem
Hilde
Mm, du frister som alltid med gode oppskrifter og fine bilder! Fikk kjempelyst på fromage, det skal jeg jammen lage i morgen til helgekosen :) Ha en fin tur til Danmark!! KLEM.
SvarSlettNAmnam, den fromagen så DEILIG ut ♥
SvarSlettHa en finfin tur til Danmark, kos dere masse;))
Klem Line
Ønsker dere en superfin Danmarksferie..
SvarSlettGoe klem:)
Herlige bringebær♥
SvarSlettGod tur!
Klem
Det ser galet gott ut! Mums!! :-)
SvarSlettnamnam!!
SvarSlettjeg har jo laga den kaka vettu!
nammm!
tenkte å legge den ut kanskje i morra ;)
Jeg elsker bringebær! Den oppskriften så fristende ut. Nam nam!
SvarSlettGod tur til Danmark, kos dere masse! :)
mmm.. det så veldig godt ut!
SvarSlettNyt Danmark!
klem
Nam nam! Elsker bringebær!*smile*
SvarSlett