er Italias svar på omelett.
I en omelett kan du bruke det meste, en fin ting å lage
hvis du har litt rester stående.
Jeg hadde spagettireste i kjøleskapet og med litt
kryddersalami, tomat, løk, ost og parmesan ble det en
kjempegod omelett til lunsj.
Du trenger:
( 2 Pers.)
6 egg
6 ss vann
Salt/pepper
- Visp dette godt sammen.
Fyll:
1 ss Smør
1 ss Olje
100 gr. Kryddersalami
2 Tomater i terninger
1/2 Løk i terninger
50gr. Parmesan
50gr. Norvegiaost
- Ha olje og smør i en panne, tilsett løk og la dette surre litt.
- Tilsett kryddersalami og tomat.
- Ha i eggeblandingen, skru ned varmen og la dette stå etpar minutt
før du har på ostene.
- Ha på et lokk slik at osten smelter.
- Når osten er smeltet og eggeneblandingen er gjennomstekt
er omeletten klar til servering.
- Server omeletten med en god salat og et godt brød.
Dette er en av mine versjoner,
prøv deg gjerne fram med det du liker:).
Håper dette kan være et tips til lunsjen eller
frokosten i helgen:).
Minner også om min Give Away, trekkingen er på søndag:),
ønsker du å bli med kan du melde deg på
her.
Klem
Hilde