fra sjokoladekonfekt støping som jeg hadde med
4 gode venninner her hos meg på søndag:)
Alle under dyp konsentrasjon når vi vende ut konfekten fra formene:)
Vi støpte med både mørk og lys sjokolade, inni konfekten er det
4 forskjellige smaker:
- Mørk sjokolade, kaffe og baylis.
- Karamell
- Hvit sjokolade og mint.
- Lys sjokolade og bringebær.
Jeg hadde en super kveld, det tror jeg gojentene også hadde:),
tror dette må blir en tradisjon:).
Over til en annen ting;),
jeg har fått galleriplass hos Nib med Jul i vårt hus utfordringen,
såååå stas.
Spennende å se hvem som stikker av med finaleplass:).
Ønsker dere en fin luciakveld
Klem Hilde
Snadder - det såg berre kjempe godt ut!
SvarSlettGratulerer så mykje med galleri plass :) Vel fortjent synes eg!
Klem Eli
HÆ?? Er de hjemmelagde!!
SvarSlettWow, så flotte;)
Jeg og snuppa prøvde oss på noen her om dagen vi og, men de ble nok ikke like delikate, haha;)
Hvordan sjokolade smelter du? Vi brukte vanlig kokesjokolade, men den ble ikke blank...
Flinke dere har vært, de sååå gode ut, og de smaker nok himmelsk og ♥
Grattis med galleriplass, vel fortjent!
Klem Line
wow & nam!!!
SvarSlettflinke dere er;)
klem tone
så shiny å flotte konfekter :) hvordan laget du
SvarSlettfyllet?
oioioi.... nam!
SvarSlettDet så jo helt himmelsk godt ut :)
Vurdere å lage litt sjokolade her også til jul :)
Ha en fin tirsdag!
klæm Trine
Oi, så fine! Ser skikkelig proffe ut jo :)
SvarSlettKan tenke meg at de smaker helt himmelsk :)
Ha en fin kveld!
Du er jammen flink. De så jo mega proffe ut. . Gratulere med galleri plass det var stas:-)
SvarSlettoy så fine!
SvarSlettEr det mulig å få de så fine uten en sjokolade-lage-maskin?
klem Gitte
Å, det så skikkelig godt ut!! Stas med hjemmelaget konfekt.
SvarSlettGratulerer med galleriplass! Moro! :)
Oj, det så snadder ut ja!! Og grattis med galleriplass, utrolig stas! :)
SvarSlettGratulerer med galleriplass hos NIB :) Stas :)
SvarSlettNydelig konfekt dere har laget da, må si jeg er mektig imponert :)
Mmm,du lager så mye fint!! Sikker på at de er kjempegode! Grattis med galleriplass, det er moro!!
SvarSlettHei line: jeg har brukt callebaut sjokolade, den er ikke til salg i daglivarebutikker, men vet sjokoladen kan kjøpes på nett eller hos kafeer der de selger kaffe.
SvarSlettFor å få de blanke er det veldig viktig å temperere sjokoladen.
Den skal først opp til 45-50 grader,
så ned til 28 grader og opp til 30-31 for mørk og 29-30 for lys.
håper dette kan hjelpe;)
Klem Hilde
Gitte: det er fult mulig, med "litt" tålmodighet, noe som jeg igrunnen ikke har til vanlig, hihi.
SvarSlettAnonym: De sjokoladefyllene heter ganache,
hoved ingrediensene er sjokolade, fløte, smør så tilsetter du den smaken du måtte ønske.
Har du lyst på oppskriftene er det bare å sende meg en mail så skal jeg sende dem til deg:).
Klem Hilde
Wow! Disse så steingode ut! Skulle gjerne smakt dem:)
SvarSlettGratulerer så mye med galleriplass! Så stas!
Ønsker deg en god kveld. Kos dere med lussekattene og kakao :)
Nå er det gaveinnpakning, kransbinding og tv kveld på meg. Vi har shoppet noen julegaver i ettermiddag og jeg gleder meg til å pakke dem inn!
klem Tonje
De var jo bare steinfine!
SvarSlettSer ut som om de kommer direkte fra Sjokoladepikene jo :)
Imponerende må jeg si.
Gratulerer med galleriplass, så kjekt!
KLEM
Sallan for noen sjokolade biter, hjemmelaget og greier! Grattis meg galleri plassen, kjempe fint innlegg!
SvarSlettSer aaaaltfor godt ut.....sluuuurp!
SvarSlettFytti - dette såg skikkelig profft ut altså!!!
SvarSlettMmmm får vatn i monnen av mindre!!!
Og gratla mæ galleriplass - superstas!!!
Ha en goe kveld!!
Heidi :)
Å, så fine som bare du kan Hilde ;)
SvarSlettHeldige venninner...
Hurra for Galleriplass til deg og meg hi, hi.
Klem May Helen
What?! Dei såg jo kjøpte ut. Og svin god! Grattis med galleriplass. Velfortjent! :-)
SvarSlettÅh så herlig! De konfektene så hur gode som helst ut!
SvarSlettGratulerer med galleriplass.
Fabelaktig førjulstid til deg :)
klem
Mmmmm, de så GODE ut! Jeg har også laget konfekt, men mine er atskillig enklere enn dine!;) Ha en deilig kveld! Klem fra Heidi
SvarSlettWow! De ser jo super proffe ut! Skulle gjerne smakt litt på disse ja :)
SvarSlettTakk for alltid så hyggelig kommentarer inne hos meg - det setter jeg veldig pris på <3
klem Nina