Kjempegode muffins som er fine å servere
til frokosten i helgen eller
til barna på skolen og barnehagen.
Aller best lune med litt smør
og syltetøy.
Og en god kopp med te:).
Dette trenger du:
(ca 12stk.)
75gr smør
250gr mel
2ts bakepulver
25gr malte mandler
1/2 ts natron
75gr sukker
Revet skall av en appelsin
1dl appelsinjuce
1dl melk
1 egg
- Smelt smøret.
-Bland mel, bakepulver, malte mandler, natron, sukker og
revet appelsinskall.
-Mål opp appelsinjuce og melk, ha i egget og
det smeltede smøret, bland dette godt.
- Hell vesken i det tørre, ikke rør for mye, gjør ingenting
om det er noen klumper:).
-Ha røren i smurte muffinsformer eller
muffinsbrett.
-Litt malte mandler på toppen.
- stek på 180grader i 20min.
Håper disse faller i smak
Bon Appetit.
Ha en kosi torsdag
klem
Hilde
Hai :-)
SvarSlettNam nam, har notert mæg oppskifta, så dai blir nok laga i helgå.. Noge må me finna på mens mannfolkå æ i hallen haila helgå :-)
Ha en fin dag du au..
Klem Hege
Disse så gode ut!!!Skal prøves
SvarSlettJa, disse vil jeg også prøve. Vet du hvordan de blir etter å ha vært i frysern?
SvarSlettDisse skal jeg og prøve, blir litt mye sjokolademuffins og sjokoladefondtant her i huset.
SvarSlettKlem Mette
Vann i munnen :)De er sikkert friske i og med at det er appelsinjuice/skall i ;)
SvarSlettKlem fra Jannne
Ummm, disse så gode ut!
SvarSlettTror nok ikke jeg får ungene til g spise de, de kan ikke ha noen hele korn i brødet, pingler altså...:)) De har lært av faren din!
Men jeg kan lage de til meg jeg, så holder de litt lenger og ♥ Takk for oppskriften!
Klem Line
HAHAHAHA, de har ikke lært av faren DIN, hihi... men av faren SIN...:)) Sånn kan det gå;)
SvarSlettHei frk.virrum, det går helt fint å fryse dem:-), annbefaler å lune de litt før servering.
SvarSlettFine line:-) forsto ke du meinte ja:-).
Stikker innom og ønsker deg ei god helg:) Kanskje blir det frokostmuffins på familien S i helgen:)
SvarSlettklæm:)