tirsdag 27. mars 2012

Matt sort...

har den ene veggen i stua blitt,
jeg er sååå fornøyd.

Jeg grudde litt for å male den ene veggen sort,
tenk hvis det ikke blir som jeg hadde tenkt?,
tenk hvis stua blir mye mindre?,
derfor har malingen stått 2 måneder på vaskerommet;).

Jeg tok til mot og tok malerulla fatt og malte i vei,
og heldigvis ble det som jeg hadde sett for meg:),
syns egentlig stua ble større også:).


Liker godt kontrasten med det sorte og hvite sammen,
og ikke minst de gule detaljene.


Malingen jeg har brukt er Lady Pure Color fra Jotun

Fin fin tirsdag til dere.
Knib

fredag 23. mars 2012

Burken...

er oppbevaringskrukker fra Ikea, de kan brukes til så mangt,
jeg har brukt mine til forskjellige gryn, kjeks og melsorter,
men nå blir de brukt som vaser.

Liker formen på dem og at de er store i åpningen.

Endelig fredag,
her er det taco og the voice som gjelder:).
Ønsker dere en fin kveld
Knib




torsdag 22. mars 2012

snacks...

til helgen.

Innbakte Scampi.




Disse scampiene er kanongode og veldig enkle å lage.

Dette trenger du:

- Rå scampi.
- Santa maria frityrmix.
(Kan lage den selv fra bunnen, men frityrmixen fra
santa maria fungerer kjempebra).
- Brødrasp.
- Rapsolje.

- Skrell scampiene, skjær et snitt langs ryggen
og ta ut den sorte strengen.
- Lag frityrmixen som anvist på posen.
- Varm olje i en gryte.
- Dypp scampiene først i frityrmixen så i brødrasp,
stek de deretter i den varme oljen.
- Når scampiene er ferdig stekt, ta dem ut med en hulløse og
legg dem på et pappir.

- Server scampiene med sweet chilli saus.

Fin fin torsdag til dere
Helg i morgen:)
Knib





tirsdag 20. mars 2012

Stillben...

eller stille liv som stillben betyr.

Dette er utfordring hos Øyeblikk denne gang.

Her er bidraget mitt:




Ønsker alle som titter innom
en fin kveld.
Knib.

mandag 19. mars 2012

Gammelt/nytt.

Galleri Bo har en utfordring gående hos seg,
som går ut på å vise hvordan vi kombinerer gammelt og nytt.
Noe som passer meg veldig bra,
jeg elsker ny design men er også veldig glad i å gi nytt
liv til gamle ting.
Dette er mitt bidrag:


- En gammel ramme som har fått en omgang med hvit spraylakk
og plate med tavlemaling.
- Gammel Stol fra fretex som har fått noen strøk med bangalakk
og nytt trekk fra stof og stuff.
- Componibili bord/oppbevaring.
- Kahler.

Fin fin ukestart til dere
Knib.

søndag 18. mars 2012

Søndag.

har vært en fantastisk dag her på jæren i dag,
vi har fått brukt utemøblene for første gang i år:).
Te og favoritt interiørbladet på terassen i sola er ikke feil.



Teegg fra evasolo, en av to monent mug fra rosendahl og
grønn te fra newby,
dette er noe av det som var i goodiebagen vi fikk på
bloggtreffet:).
Er litt i skyene enda etter denne fantastiske kvelden,
så tusen tusen takk til dagdrømmeren, fabelaktige maia
og frk. fryd for denne fabalaktige kvelden:).



Under bloggtreffet var vi også en tur innom
Den franske landstil  for kundekveld, her fikk vi servert
champagne og noe å bite i,
klær ble vist på catwalk og shoppe med gode prosenter fikk
vi også:).
bilde lånt av Takhøyde

bilde ånt av Takhøyde

Den største overraskesen var disse STORE goodiebagene
som vi fikk med oss hjem,
tusen millioner takk til dere på den franske landstil,
dere har vært helt fantastiske:).
Leverandører til goodiebagen er:

 
Med denne fine ranunklen ønsker
jeg dere en fin kveld.
Knib.

torsdag 15. mars 2012

Torsdagens fristelse.

Tomatisert fiskesuppe.

Du trenger:
(6-8 pers.)
2 Løk
4 gulrøtter
1 Kinesisk hvitløk eller 3 fedd
20 gr. Ingefær
1 chilli
2 Bokser hakka tomat
1 Glass tomatpuree
1,5 L vann
salt/pepper

400 gr. Laks
300 gr. Torsk
1 Beger med reker
200 gr. crabsticks

- Kutt løk og gulrøtter i terninger og
finhakk hvitløk, chilli og Ingefær.
- Surr dette i litt olje, tilsett hakka tomat,
tomatpuree og vann, la dette småkoke ca 20 min.
- Smak til med salt og pepper.
- Kutt opp fisken i 2cm x 2cm store biter.
- Ha fisken i suppen 10 min. før den skal serveres
og la den bare trekke seg ferdig på svak varme.
- Rekene og crabsticksen has i rett før servering,
ligger rekene for lenge i suppen blir de seige.

- Server gjerne suppen med et godt brød,
her og her kan du finne to oppskrifter på gode brød:).
- Kan også servere ris eller poteter til om en ønsker det.

I kveld skal jeg på
bloggtreff, du og du som jeg gleder meg:).
Klem