Etter ønske fra flere om mer oppskrifter her på bloggen,
har jeg tenkt å "servere" en oppskrift i uken,
det kan vær alt fra middagsretter, desserter, bakverk eller kaker.
Tanken er å ha en dag i uken til mattips,
er ikke helt sikker hvilken enda,
torsdag kanskje?.
Her kommer hvertfall en oppskrift på
Kylling og Nudler med Green Curry.
En kjapp og kjempegod oppskrift,
fin som mat i helgen, forening eller rett og slett
på en kjedelig mandag;).
Dette trenger du:
(3-4 pers.)
3 kyllingfilet
2 fedd hvitløk
olje til steking
1 rødløk
1 paprika
ca 1/4 brokkoli
1-2 ss green currypaste ( etter hvor sterk en vil ha retten)
2 dl fløte (eller kokosmelk)
1/2 pakke hakket ruculasalat.
Salt/pepper
1 pk. eggnudler.
- Kutt kyllingfiletene i biter og finhakk hvitløken.
- Kutt rødløk og paprika i terninger og brokkoli i buketter.
- Kok nudlene.
- Stek kyllingbitene og hvitløken i litt olje til kyllingbitene har fått litt farge.
- Tilsett gr.sakene og la dette steke litt sammen.
- Ha i green currypaste og fløte, la dette småkoke litt.
- Vend inn nudlene og hakket ruccula til slutt.
Server gjerne med et godt nanbrød,
oppskriften finner du
her.
Knib
Hilde