Her i huset elsker vi bakt potet,
men denne gang har jeg prøvd ut noe nytt.
Potetene falt i smak hos alle, både store og små:).
Har du lyst å prøve en fylt bakt potet er dette noe for deg:).
Dette trenger du:
( 4 per.)
- 4 store bakepoteter
- 200 gr. chorizo-pølse
- Hermetisk mais
- 2 ss smør
- Salt og pepper
Topping:
- 2 dl revet cheddarost
- 2 dl creme fraiche
- Prikk potetene med en gaffel, stek dem i ovnen i ca 1 time
på 200 grader.
- Del potetene i to og ha innmaten i en bolle.
- Skjær chorizo pølsen i terninger og stek dem i en stekepanne med litt smør.
- Ha pølsebitene og sjyen i bollen med potetene og bland inn
maisen også.
- smak til med salt og pepper.
- Ha fyllet tilbake i potetskallene.
- Bland sammen reven ost og reme fraiche og ha dette oppå
potetene.
- Gratiner i ovnen på 200 grader i ca. 15 min.
Server gjerne med en god salat og et godt brød.
Fin torsdag til alle som titter innom.
Klem
Hilde
MMm...så godt ut.
SvarSlettLenge siden jeg har spist bakt potet, og det som er sååå godt!
Det så knallgodt ut..
SvarSlettFin torsdag til deg og,,
Klem:)
Mmmm, det hørtes GODT ut ♥
SvarSlettOg her i huset eeeelsker vi bakt potet!!
Denne skal absolutt prøves;)
Jeg digger oppskrifter på blogger altså, jeg er nemlig så lite flink og lage mat...
Ha en fin kveld!
Klem Line
Mmmm - det såg godt ut! Takk for tipset :) Kanskje me kan få lurt potet i ungane på denne måten da, det er ellers ei utfordring... Ha ein fin torsdag i sola!
SvarSlettKlem Eli
Oj, dette så ut som skikkelig snadder!
SvarSlettTakker for tipset!!
Kan jo bruke bacon og?
Eg konne spist en sånn nå ja;)
SvarSlettGod helg:)
oj oj oj dette både så og hørtes godt ut!
SvarSlett:) klem
Du Hildemor, du Hildemor, du har virkelig et utømmelig lager av fristende oppskrifter! Nå ble jeg sulten!! Nam nam... *rumle rumle i magen*
SvarSlettManuela: det går kjempefint å bruke bacon, skinkebiter også:).
SvarSlettYummi sier jeg bare! Takk for tips, må jo bare prøves :)
SvarSlettNam, det så jo bare kjempe godt ut:-)
SvarSlettKanskje noe å satse på til helgen:-)
Klem
Hei Hilde!
SvarSlettSå bra du likte den tøffe puta;)
sendte deg akkurat en mail, men visste ikke at det var
deg Hilde..men det var gøy!
Er på vei til deg i morgen...
Klem
Sikle sikle...De så utrolig gode ut,
SvarSlettog må nok prøves en gang.
Husker en gang for lenge siden, så raspet gubben poteter, blandet de med egg m.m. og stekte de i vaffeljernet. Fytti, så godt!
Go hælg te dæ! :) Siw
Det så innmari deilig ut!
SvarSlettJeg elsker potet, i alle former og varianter:)
klem
Denne retten blir garantert en suksess her i huset også:) Takk for oppskrift:)
SvarSlettklem fra Trine:)