torsdag 22. november 2012

Smårett...

 
Disse lefserullene kan serveres som en forrett,
som en rett til tapas eller bare som snaks.
 
 
Tortillalefse med kylling.
 
Du trenger:
 
Tortillalefser
kyllingbryst
Tandori masalakrydder
Vårløk
Rucolasalat
Dressing.
 
- Kutt kyllingbrystene i små biter.
- Bland Tandori masalakrydder med litt olje,
ha dette over kyllingen, stek i en panne.
 
Dressing:
1 beger lettrømme
1 pk majones
1 1/2 ss spisskumen (Cumin)
1 ss paprikapulver
Salt/pepper.
 
- Smør dressing på lefsene, strø på rucolasalat og
finkuttet vårløk.
- Ha kylling i en stripe på midten.
- Rull lefsene sammen og sett dem i kjøleskapet
ca. 30min før du skjærer de opp.
 
Bon Appetit
Klem
 


6 kommentarer:

  1. Nam! Dette skal jeg prøve å lage en dag!

    SvarSlett
  2. Det så godt ut. Det skal jeg prøve ja!
    Takk som deler :-) Klem

    SvarSlett
  3. Nammi nam, så deilig ut;) Du er så flink til og lage mat og bake....

    SvarSlett
  4. Takk takk for oppskriften!
    Dette så kjempe godt ut, og passer fint til feks klubbmat.
    Kan lages tidligere på dagen og allikevel ha barna i seng før besøket kommer :-)
    Ha en flott kveld!

    SvarSlett
  5. Takk for tips! Det blei dagens middag her ;-) Hadde litt potetsalat og, for å få litt ekstra mat ;-)

    SvarSlett