torsdag 29. september 2011

Ny vri på bakt potet.

 Her i huset elsker vi bakt potet,
 men denne gang har jeg prøvd ut noe nytt.
Potetene falt i smak hos alle, både store og små:).



Har du lyst å prøve en fylt bakt potet er dette noe for deg:).

Dette trenger du:
( 4 per.)

- 4 store bakepoteter
- 200 gr. chorizo-pølse
- Hermetisk mais
- 2 ss smør
- Salt og pepper

Topping:
- 2 dl revet cheddarost
- 2 dl creme fraiche

- Prikk potetene med en gaffel, stek dem i ovnen i ca 1 time
på 200 grader.
- Del potetene i to og ha innmaten i en bolle.
- Skjær chorizo pølsen i terninger og stek dem i en stekepanne med litt smør.
- Ha pølsebitene og sjyen i bollen med potetene og bland inn
maisen også.
- smak til med salt og pepper.
- Ha fyllet tilbake i potetskallene.
- Bland sammen reven ost og reme fraiche og ha dette oppå
potetene.
- Gratiner i ovnen på 200 grader i ca. 15 min.

Server gjerne med en god salat og et godt brød.

Fin torsdag til alle som titter innom.
Klem
Hilde


15 kommentarer:

  1. MMm...så godt ut.
    Lenge siden jeg har spist bakt potet, og det som er sååå godt!

    SvarSlett
  2. Det så knallgodt ut..
    Fin torsdag til deg og,,
    Klem:)

    SvarSlett
  3. Mmmm, det hørtes GODT ut ♥
    Og her i huset eeeelsker vi bakt potet!!
    Denne skal absolutt prøves;)

    Jeg digger oppskrifter på blogger altså, jeg er nemlig så lite flink og lage mat...

    Ha en fin kveld!

    Klem Line

    SvarSlett
  4. Mmmm - det såg godt ut! Takk for tipset :) Kanskje me kan få lurt potet i ungane på denne måten da, det er ellers ei utfordring... Ha ein fin torsdag i sola!

    Klem Eli

    SvarSlett
  5. Oj, dette så ut som skikkelig snadder!
    Takker for tipset!!
    Kan jo bruke bacon og?

    SvarSlett
  6. Eg konne spist en sånn nå ja;)
    God helg:)

    SvarSlett
  7. oj oj oj dette både så og hørtes godt ut!
    :) klem

    SvarSlett
  8. Du Hildemor, du Hildemor, du har virkelig et utømmelig lager av fristende oppskrifter! Nå ble jeg sulten!! Nam nam... *rumle rumle i magen*

    SvarSlett
  9. Manuela: det går kjempefint å bruke bacon, skinkebiter også:).

    SvarSlett
  10. Yummi sier jeg bare! Takk for tips, må jo bare prøves :)

    SvarSlett
  11. Nam, det så jo bare kjempe godt ut:-)

    Kanskje noe å satse på til helgen:-)

    Klem

    SvarSlett
  12. Hei Hilde!
    Så bra du likte den tøffe puta;)
    sendte deg akkurat en mail, men visste ikke at det var
    deg Hilde..men det var gøy!
    Er på vei til deg i morgen...
    Klem

    SvarSlett
  13. Sikle sikle...De så utrolig gode ut,
    og må nok prøves en gang.

    Husker en gang for lenge siden, så raspet gubben poteter, blandet de med egg m.m. og stekte de i vaffeljernet. Fytti, så godt!

    Go hælg te dæ! :) Siw

    SvarSlett
  14. Det så innmari deilig ut!
    Jeg elsker potet, i alle former og varianter:)

    klem

    SvarSlett
  15. Denne retten blir garantert en suksess her i huset også:) Takk for oppskrift:)

    klem fra Trine:)

    SvarSlett