fredag 15. april 2011

Sjokoladefromage..


Deler en kjempegod og lett oppskrift på
sjokoladefromage i dag Mmmmmm.

Det er veldig godt å servere pisket krem og
vaniljesaus til fromagen.
Den er også super å ha på nøttebunn eller
marengsbunn, da blir det en herlig fromagekake:).

Dette trenger du:

5 dl fløte
5 egg
100 gr sukker
6 pl gelantin
1 dl kaffe
200 gr dronning sjokolade
( eller 70% sjokolade)

- Legg gelantinen i bløt i kaldt vann.
-Pisk kremen og sett den kjølig.
-pisk egg og sukker til eggedosis.
-smelt sjokoladen.
-smelt gelantinen i den varme kaffen.
-ha først den smelta sjokoladen i eggedosisen,
så røres forsiktig inn kaffen/gelantinen.
-vend inn kremen til slutt.
- Ha fromagen i skål eller porsjonsglass og sett
i kjøleskapet.

Ønsker dere alle med dette en fantastisk
påske:), vi tar turen til danmark så her
blir det rolig,
vi blogges om en uke:).

GOD PÅSKE
Knib
Hilde



10 kommentarer:

  1. Du frister med masse godt du:)
    God påske til dere:)
    Klem fra meg.

    SvarSlett
  2. Farlig å titte innom deg, for får alltid lyst på noe godt å spise... ;)
    GOD PÅSKE til deg også.
    Nyt Danmark med alt fra bayer, shopping og andre festligheter ;)
    Klem May Helen

    SvarSlett
  3. Mmmm.. Sånn har jeg lyst å prøve iløpet av påska ;) du lager så masse godt!

    Ha en super tur og riktig så god påske! Nyt ferien - det skal vi :)
    Klem

    SvarSlett
  4. Mmmm.... Ser nydelig ut :)

    Ha en flott påske og god tur :) NYT!!

    Klem fra Tove

    SvarSlett
  5. Takk for koselig hilsen hos meg.
    Mmm, fromagen så veldig god ut!
    God påske og ha en fin tur til Danmark!

    SvarSlett
  6. Hei.
    Nam nam... Såg skikkele godt ud :-)
    Kosa dokke i Blokhus så snakkes me vel på torsdag når me komme:-)
    Gler mæg te ei langhelg i Danmark..
    Knib Hege

    SvarSlett
  7. Farlig farlig med slike oppskrifter. Uff har akkurat kastet innpå med smågotteri, begynner påsken tidlig:)

    Ha en flott påske.

    Klem

    SvarSlett