lørdag 31. desember 2011

Nyttårsbordet...

er dekket og klart til gjestene kommer.


Jeg har brukt:
-Sorte og Hvite lys
- Betong
-Stjerner
-Dymo
-Tulipaner.


Serviettene er brettet i fine hjerter.




Da må jeg bare få takke for et fantastisk år,
jeg har blitt kjent med mange nye spennende menesker,
fått mange bloggevenner som jeg så gjerne skulle ha møtt,
håper vi får sjangs en gang:).
Og tusen takk til alle dere som titter innom her hos meg.

Ønsker dere et
GODT NYTTÅR
Klem Hilde




mandag 26. desember 2011

God Jul..

til alle dere:).

Årets juletre er selvhogd av min mann,
det ble akkurat slik jeg ville ha det:).

Ekte gammelt grantre,
 Litt pjuskete
og smalt:).

I toppen henger den søteste engelen som
mellomste gutt har laget:).

Og pynten i år er:
sort
hvit
og
polkagris staver/stenger.


Her i huset er det spilling, legobygging, filmtitting
som gjelder:)

Senere skal vi til mormor og morfar på middag,
her samles alle barn, barnebarn og oldebarn,
kjempekjekt.

I en hektisk hverdag er det sjeldnere og sjeldnere vi ser hverandre,
så takk mormor og morfar for at dette har blitt en tradisjon:).

Ønsker dere en fin 2 juledag.
Klem

torsdag 22. desember 2011

Torsdagens fristelse....

er oppskrift på en av mine kjeks oppskrifter.
En annen kan du se her.
Jeg lager disse året rundt, ikke bare til jul:).



Dette trenger du:
( ca. 32stk)

160 gr romtemperert smør
200 gr sukker
150 gr brunt sukker
360 gr hvetemel
2 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
1/2 ts kanel
3 egg
350 gr hakket mørk eller lys sjokolade
50 gr pecan nøtter
50 gr pistasje nøtter

- Bland sammen sukker og smør i en kjøkkenmaskin.
Tilsett mel, bakepulver, vaniljesukker og kanel,
bland dette sammen til en smuldret deig.
- Ha i egg, sjokolade og nøtter.
- Form deigen til 2 ruller ved hjelp av bakepapir.
- La rullene hvile i 1 time i kjøleskapet.
- Skjær rullene opp i skiver og stek dem ved 170 grader
i varmluft i 10-15 min.

Tips:
Disse rullene med deig er kjempefine å ha i fryseren,
får du gjester kan du bare skjære av etpar stykker, steke dem
og "vips" nystekte sjokoladekjeks til kaffen:).

Bare to dager igjen:),
juletreet er endelig i hus og pyntingen skjer i morgen.

Klem  Hilde






tirsdag 20. desember 2011

Bursdagsbordet

til Traktorgutten:).


Temaet var John Deere.
Jeg har pyntet med John deere lyslenke,
store og små traktorer,
grønne servietter,
og John deere muffins:).



Bursdagsbarnet og hans venner syns det var superkult,
mange traktorfrelste her på jæren, hihi.

Nå er det ut å få kjøpt de siste julegavene
og juleklær til de små.

Ønsker dere en fin kveld
Klem




mandag 19. desember 2011

Hipp Hurra...

min mellomste sjønnas Gabriel er
6 år i dag:).


Med termin på selveste julaften,
var det lykke når han meldte sin ankomst 19 desember:).
Gratulera med dagen lille venn.

I går hadde vi familieselskap,
Gabriel fikk mange fine presanger,
det fjerde lyset ble tent,
vi spiste god mat
og koste oss sammen.

Jeg hadde tenkt å ta bilde av det dekka bordet,
men det gikk helt i glemmeboken,
litt småstressa før gjestene kom;)

Litt bilder av pynten på bordet etter vi hadde spist ble det;)




Sorte og hvite lys
Sorte og hvite julekuler i forskjellige størrelser
og stjerner.

I dag er det barneselskap,
da er tema John Deere:).

Ønsker alle en fin ukestart
Klem Hilde



lørdag 17. desember 2011

Armbånd.







I sort, hvit og grå farge og med forskjellig pynt er klar til å
pakkes inn.
Hjemmelagede julegaver både liker jeg å lage, men også få,
så håper de som får disse armbåndene også liker hjemmelagede gaver:).

Ønsker dere en
superfin lørdag
Klem


torsdag 15. desember 2011

Peanut Butter Cookies.

Med hele 3 ingredienser tror jeg dette er
 de letteste julekakene:)


Dette trenger du:
( ca 25 stk.)

2,5 dl peanuttsmør (grov type)
2,5 dl sukker
1 egg

- Bland sammen alle ingrediensene i en bolle.
- Form deigen til kuler som legges på et brett med bakepapir
og trykkes flate med en gaffel.

Tips: ha litt vann på hendene når du triller kulene,
da henger ikke deigen seg fast.

- Stek kakene ved 170 grader midt i ovnen i ca 10 min.
Avkjøl kakene på brettet.

Liker du peanøtter er disse kakene
noe for deg:).

Klem
Hilde