Disse trøfflene er fantastiske.
Håper dei kan falle i smak hos noen:-)
1 dl fløte
2ss smør
150gr melkesjokolade
6stk after eight plater
1 1/2 ts espresso
Pynt: 2ss kakao
2ts nescafe espresso
sjokoladen brekkes i mindre biter og has i en bolle,
fløten, smør og espresso kokes opp og has over sjokoladen.
trøffelrøren settes i kjøleskapet til den er helt kald.
En ruller kuler av trøffelrøren og ruller dem til
slutt i kakao og espressopulver.
Bon appetit:-).
Vi var på julebord i byen (stavanger) i helgen,
siden vi var så heldige og fikk overnatte på hotell måtte vi
jo innom butikkene også en tur:-).
Søstrene grene er en butikk jeg alltid må innom,
der hadde de fått inn masse fin julepynt,
fikk med meg litt hjem:
kjekt med litt annerledes pynt enn bare nisser:-),
denne gang ble det julesopper og sinkhjerter
på greiner med kongler.
Ha en fin tirsdag
Hilde
Dei såg jo lette ut, vil prøva æg au;-)
SvarSlettNydelig strikket sett under!Og glad for oppskrift;)
SvarSlettDigger bloggen din!!
Å, dei såg knallgode ut! Eg og vil prøva :-)
SvarSlettKjempefint sett du hadde strikkt te Snorre!
For å sei det sånn,eg he smakt minitrøfflene.... og dei e bare kanongoe!! Nam
SvarSlettNå har jeg laget dem, og de var akkurat så gode som de så ut :-P
SvarSlett