tirsdag 7. desember 2010

Espresso minttrøffler

Disse trøfflene er fantastiske.
Håper dei kan falle i smak hos noen:-)





1 dl fløte
2ss smør
150gr melkesjokolade
6stk after eight plater
1 1/2 ts espresso
            
                                                    Pynt:         2ss kakao
                                                                     2ts nescafe espresso

sjokoladen brekkes i mindre biter og has i en bolle,
fløten, smør og espresso kokes opp og has over sjokoladen.
trøffelrøren settes i kjøleskapet til den er helt kald.

En ruller kuler av trøffelrøren og ruller dem til
slutt i kakao og espressopulver.

Bon appetit:-).


Vi var på julebord i byen (stavanger) i helgen,
siden vi var så heldige og fikk overnatte på hotell måtte vi
jo innom butikkene også en tur:-).
Søstrene grene er en butikk jeg alltid må innom,
der hadde de fått inn masse fin julepynt,
fikk med  meg litt hjem:


kjekt med litt annerledes pynt enn bare nisser:-),
denne gang ble det julesopper og sinkhjerter
på greiner med kongler.

Ha en fin tirsdag

Hilde



5 kommentarer:

  1. Dei såg jo lette ut, vil prøva æg au;-)

    SvarSlett
  2. Nydelig strikket sett under!Og glad for oppskrift;)
    Digger bloggen din!!

    SvarSlett
  3. Å, dei såg knallgode ut! Eg og vil prøva :-)
    Kjempefint sett du hadde strikkt te Snorre!

    SvarSlett
  4. For å sei det sånn,eg he smakt minitrøfflene.... og dei e bare kanongoe!! Nam

    SvarSlett
  5. Nå har jeg laget dem, og de var akkurat så gode som de så ut :-P

    SvarSlett